21 april 2016

Moeders en Zonen

Moeders en zonen

Broadway-hit nu voor het eerst in de Nederlandse theaters!

Twintig jaar na de begrafenis bezoekt moeder Katharine de ex-partner van haar aan aids overleden zoon. Die is inmiddels getrouwd met Will en samen hebben ze een zoon; iets wat nog niet zo lang geleden ondenkbaar  was. De ontmoeting is het startpunt van een modern toneelstuk over de zoektocht naar de veranderde betekenis van familie, de rol van een moeder binnen een gezin en de helende kracht van vergeving. 

In dit stuk van Terrence McNally staan Anne Wil Blankers, Paul de Leeuw en Freek Bartels voor het eerst samen op de planken. ‘Mothers and Sons’ debuteerde in 2014 op Broadway en werd hetzelfde jaar nog genomineerd voor twee Tony-awards, waaronder die voor ‘Best Play’. Deze Broadway-hit is nu voor het eerst in Nederland te zien. 

De thematiek van de voorstelling is nog altijd actueel en relevant. Dit in combinatie met 3 bekende acteurs uit verschillende disciplines en een potentieel bereik van meer dan 68.000 bezoekers zorgt ervoor dat deze productie vele aanknopingspunten heeft met uw doelgroep. Heeft u een specifieke marketinguitdaging waar wij u bij kunnen helpen? Wij staan open voor vele vormen van samenwerking om uw en onze marketingdoelstellingen te verwezenlijken. 

Interesse? Neem dan contact op met onderstaand contactpersoon voor meer informatie.

Henriëtte van Eckeveld
henriette@senf.nl
020-620 8804

Speeldata: 21-22 april Hoofddorp, 26 april Zutphen, 28 en 29 april première Leiden, 10 mei Leeuwarden, 11 mei Hengelo, 13 t/m 29 mei Amsterdam, 31 mei t/m 3 juni Den Haag, 8 t/m 19 juni Rotterdam

De tour wordt vervolgd in seizoen 16/17.


Bijlagen en downloads

MoedersEnZonen (c) Mark Engelen_header.jpg
Download bestand
Moeders en Zonen (c) Leo van Velzen 2406.jpg
Download bestand
Moeders en Zonen (c) Leo van Velzen 2585.jpg
Download bestand
Moeders en Zonen (c) Leo van Velzen 2894.jpg
Download bestand