20 oktober 2021

Verborgen Huis benoemt jongste museumdirecteur van Nederland

Het Verborgen Huis in Delft, waar Madame de Berry sinds 2018 op zondagmiddagen haar bezoekers onderdompelt in een reis door droom en werkelijkheid, heeft Elijah Howes per 1 oktober j.l. benoemd tot toezichthoudend directeur. Hij is daarmee de jongste museumdirecteur van Nederland. Het besluit werd door het bestuur van de stichting Baby Blue, na raadpleging van de statuten eensgezind genomen.

Het Verborgen Huis heeft speciale openstelling tijdens de Cultuurbarbaren op 23 oktober a.s. De aanstelling van de nieuwe directeur komt dan ook niet geheel onverwachts, want in de maanden september en oktober - met respectievelijk de kinderboekenweek en kindermuseumnachten op diverse plaatsen, kan hij direct aan de slag.

Gezien zijn focus op zijn nieuwe functie in combinatie met de nodige rust, zijn ontmoetingen en interviews met Elijah niet mogelijk. Kennismaken kan via zijn Instagramaccount @dromenmagdromenmoet. Tickets voor Cultuurbarbaren zijn verkrijgbaar via: https://cultuurbarbaren.stager.nl/web/tickets/111112961

Noot voor de redactie

Neem voor meer informatie contact op met

Henriëtte van Eckeveld
henriette@senf.nl

Bijlagen en downloads

thumbnail_Mojo_Madame de Berry_2017.jpg
Download bestand