04 februari 2024

Tineke Schouten ontvangt platina award voor 50.000 tickets

(c) Roy Beusker

Tineke Schouten heeft vandaag in de Stadsschouwburg Utrecht uit handen van theaterproducent Matthijs Bongertman de VVTP Platina ticket award in ontvangst genomen voor de verkoop van meer dan 50.000 tickets voor haar nieuwe theatervoorstelling 'De Schouten schoenen aan'. Deze voorstelling was voor het eerste te zien op 15 november 2023 in Dronten. Sindsdien speelde Tineke voor nagenoeg 36 uitverkochte zalen haar allernieuwste voorstelling.

Tineke trekt in deze persoonlijke voorstelling de stoute schoenen aan! Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg! Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum, nee: je ziet meer Tineke zelf, dingen die haar bezighouden! Met de billen bloot! Ze heeft roerige tijden achter de rug, de wereld staat op zijn kop. Hoe hang je dan nog de slingers op? En, heeft Tineke dan echt een fetisj voor schoenen, telefoons of computers? Misschien moet ze eens haar ongezouten mening geven of een dieper gesprek voeren! Natuurlijk gaat Tineke samen met het publiek de boel relativeren en lachen om onze eigen tekortkomingen! Gelardeerd met de mooiste liedjes, begeleid door eersteklas muzikanten! Tineke op haar best!

In de voorstelling staat Tineke ook stil bij het overlijden van haar echtgenoot Hans Brunyanszki, die op 6 september 2023 jl. overleed. Zij eert hem onder andere met het prachtige nummer 'Even terug bij jou'.

Kijk voor de volledige speellijst op tinekeschouten.nl

VVTP is de branchevereniging (Vereniging voor Vrije Theater Producenten).

Patricia van Lieshout
Marketing & publiciteit

Bijlagen en downloads

tineke240204-01_edit.jpg
Download bestand